Modalitati si timp de livrare

Timp de livrare:

Toate comenzile realizate pana in ora 17:30 se vor pregati si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesajului sau SMS-ului de confirmare a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 72 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se va face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

Cost de livrare:

Taxa standard de transport pentru coletele trimise prin FanCourier sau UrgentCargus este de 15 RON (Taxa de transport poate fluctua in functie de greutate si kilometri suplimentari)

In cazul in care se opteaza pentru livrare rapida prin SameDay, taxa de transport standard este de 39 RON (Serviciul este disponibil doar in Bucuresti)

Informatii suplimentare:

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat.

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC